Díszítéshez. 0 0.00

0-Artículos
Adók 0.00
Egész szám 0.00
Szem alatti Maszkok, Szem Maszk, Puffadt Szemek Alpesi Fű Kivonat, Javítja az Érdesség tudom, mit jelent a Bőr a Szem(10db)

Szem alatti Maszkok, Szem Maszk, Puffadt Szemek Alpesi Fű Kivonat, Javítja az Érdesség tudom, mit jelent a Bőr a Szem(10db)

HUF 2.33
 

A megrendeléshez hozzáférhető formában
Összeg

Egyedi csomagolás-A szem maszk tartalmaz 10 darab, egyenként csomagolva, higiénikus, gazdag a kollagén.Szem párna kifejezetten úgy tervezték meg, hogy hidratálja a szem környékét, valamint csökkenti a sötét karikákat.Humanizált design-ergonomikus kialakítás, illeszkedik a legtöbb ember szeme görbék, nem labda, jó tapadás, könnyebb, hogy fedezze az alsó szempillák.Úgy érzi, több, kényelmes, lélegző.Többszörös felhasználás-egy jó segítő szempilla festés, szempilla hosszabbítás, szempilla dauert, arcápolás.Az alsó szem pad alkalmas szépség szempillák, szépségszalonok, valamint magánszemélyek.A természetes növényi összetevők-A gél pad alatt, a szeme laminált egy nem szőtt szövet bevonva hidrogél egy film.Ez tartalmazza az alpesi fű kivonat, amely javítás bőr károsodását, valamint javítja a bőr érdessége tudom, mit jelent.Szakmai-A spiraea olaj, bőr-barátságos, ártalmatlan, nem okoz irritációt, hogy a szeme.Szem párna ideális smink, művészek, szakemberek, smink szalonokban, mind a kozmetikai stúdiók.Szolgáltatás : 1. A szem párna speciálisan arra tervezték, hogy hidratálja a szem környékét, valamint csökkenti a sötét karikák. 2. Tartalmaz leontopodium alpinum kivonat, javítás, bőr károsodását, javítja a bőr érdessége tudom, mit jelent. 3. Nem csak csökkenti a sötét karikákat, majd jó szemmel vonalak, hanem csökkenti a homlok sor. 4. Elfogadja meadowfoam olaj összetevő, bőr‑barátságos, ártalmatlan, nem okoz irritációt, hogy a szemed. 5. Frissítő, hidratáló textúra, kapsz egy frissítő, kényelmes a tapasztalat.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Szem Hidratáló Maszk Ingredientsl : Meadowfoam Olaj Hatásosságát : Elhalványul, finom vonalak, hidratálja hidratálja, javítja a bőr állagát Alkalmazható : Minden bőrtípus Csomag Lista : 10 x Szem Hidratáló Maszk.

A fő tulajdonságok

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Eye Moisturizing Mask
Ingredientsl:
 Meadowfoam Oil
Efficacy:
Fades fine lines, moisturizes and hydrates, improves skin texture
Apply to:
Any Skin Type
Package List:
10 x Eye Moisturizing Mask :

Vevő választása