Díszítéshez. 0 0.00

0-Artículos
Adók 0.00
Egész szám 0.00
O Természetes Hidratáló Görögdinnye & C-Vitamin Gél Maszk. w/ hialuronsav Zöld Tea & Neem Olaj. Tápláló, Hidratáló & Alakformálás.

O Természetes Hidratáló Görögdinnye & C-Vitamin Gél Maszk. w/ hialuronsav Zöld Tea & Neem Olaj. Tápláló, Hidratáló & Alakformálás.

HUF 899.10
 

A megrendeléshez hozzáférhető formában
Összeg

Hidratáló & Hidratáló : Aminosav gazdag Görögdinnye kivonat biztos, hogy a hidrát, megnyugtatni, táplálják, hidratálják a bőrt hagyva a puha, felfrissült.Görögdinnye Kivonat rendkívül tápláló a bőrt, hogy ez a nagy arc maszk.C-Vitamin : az Antioxidáns ultra-hidratáló, valamint a kollagén növelése a tulajdonságok parancsra, majd kisimítja a finom vonalakat, elengedni egy felújított, fiatalos arcbőr.Hialuronsav : Azonnal hidratálja a száraz bőrt, csökkenti a finom vonalak, ráncok, így feszesebb, plumper, egészségesebb a bőrünk.Bio Összetevők : Levendula, Körömvirág, Kamilla, Uborka, Zöld Tea, Alma Kivonat, Spirulina Kivonat.Görögdinnye leve épül fel 92% - a víz, ami jó, ha a hozzáadott hidratáció során azok a forró nyári napokon.Gondoltál valaha arra, hogy mit lehet tenni a bőröd?Görögdinnye magas a vitamin.A magas víztartalom, valamint esszenciális aminosavak, görögdinnye feltétlenül egy nyári lényeges, hogy a bőr élvezni fogják.A C-Vitamin remek antioxidáns, ez egy kulcsfontosságú elem eléréséhez használt szebb, egyenletesebb tónusú bőr.Összevetettük a C-vitamin a görögdinnye, amely magas antioxidáns, mert ha a párosított adnak a bőr a végső egészségügyi növelése szükséges, hogy ösztönzik a bőr természetes képességét, hogy fordított a hatását, az öregedés, illetve a kiszáradás.

A fő tulajdonságok

Vevő választása