Díszítéshez. 0 0.00

0-Artículos
Adók 0.00
Egész szám 0.00
DRILLFORCE (5db) 21/64 be. x 4-5/8. HSS Titán Bevonatú Fúró Bit, Rablási Hosszúságú, Egyenes Szár, Fém Fúró Általános Célú(21/64)

DRILLFORCE (5db) 21/64 be. x 4-5/8. HSS Titán Bevonatú Fúró Bit, Rablási Hosszúságú, Egyenes Szár, Fém Fúró Általános Célú(21/64)

HUF 963.00
 

A megrendeléshez hozzáférhető formában
Összeg

Titán Bevonatú : Klasszikus 4241 a Nagy Sebességű Acél szerkezet Titánium Bevonat bizonyított képesség, valamint a tartósságra.Erőt & Keménység : Készült HSS 4241 acél, Rock wall Keménységi Szint HRC 60-62. Csomag & Méret : 5 Db műanyag zsák, Átmérő 21/64 inch, Teljes hossza 4-5/8 hüvelyk, a Munka hossza 3-5/16 inch.Szakmai & DIY alkalmazás : használja fém, fa & műanyag, Nem Használható Beton / Falazat / Rozsdamentes Acél.Tökéletes műhely vagy szolgálati járművek. 135 Tipp & Csavar Kialakítás : Növeli a forgácsolási sebesség, önálló központosító, valamint megakadályozza, hogy a gyaloglás, törli a chips, a részecskék gyorsabban.Műszaki adatok : * vadonatúj, jó minőségű. * Anyag : 4241 A Nagy Sebességű Acél, Titán Bevonattal. * Szög Pont : 135 Fokos. * Fuvola Típus : Spirál. * Szár Típus : Egyenes, Kerek Szár. * Termékleírás Találkoztam : ANSI. * Behúzás Keménység : 60-62 Rockwell.A nagy Sebességű Acél : * Nagy sebességű acél szerkezet biztosítja a tökéletes tartósság, az élvonalbeli az edzett, majd csiszolta az élesség, azt beszélik,-kialakítás, lépcsőzetes vágás fogak biztosítja a pontos countersinking lyuk sima, tiszta.Csavar Design : * A split-pont tipp csavar kialakítás növeli a forgácsolási sebesség, míg könnyű, egyéni központosító megakadályozza, hogy a gyaloglás.Elköszönök, hogy azok a chips, a részecskék, a csavar kialakítás a fúró gyorsan tisztul ki őket, majd hagyja, hogy egy tiszta, sima lyuk.Megjegyzés : * Kérjük, tartsa hűvös, lágy használata, az élettartam, a twist fúró bit lehet nagyrészt meghosszabbodik megfelelő használat. * Nem Használható Beton, Falazat, Rozsdamentes Acél. * Kérjük, ellenőrizze a részletes információkat gondosan vásárlás előtt. * Kérem, engedje meg, 1-2mm nagyságú mérési táblázat a variancia miatt a kézi mérés. * Kérem, bocsásson meg minket az esetleges helyesírási, illetve szándékos félreértéseket * Az elégedettség a legnagyobb aggodalomra ad okot, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése vonatkozik.Szolgáltatásaink : * A Szállítási idő : A termék érkezik az ütemezett időpontban. * A munkaidő : hétfőtől péntekig, 9 : 00~18 : 00. A kérdezi, valamint az ügyfélszolgálattal, kérjük, küldje el e-mail e-mailben a rendszer.Minden e-mailt fog válaszolt, hogy 24 órán belül során munkanapon belül.

A fő tulajdonságok

Vevő választása