Díszítéshez. 0 0.00

0-Artículos
Adók 0.00
Egész szám 0.00
Macska Kisállat Egyéni, Személyre szabott Nyomtatás Emléktábla Csak Szerelem Kell, S Egy Brit Rövidszőrű Macska Cica Vicces

Macska Kisállat Egyéni, Személyre szabott Nyomtatás Emléktábla Csak Szerelem Kell, S Egy Brit Rövidszőrű Macska Cica Vicces

HUF 2.67
 

A megrendeléshez hozzáférhető formában
Összeg

☀Anyaga : Fa
☀Szín : Mint A Képeken Látható
☀Méret : Körülbelül 12,5 * 25 Cm-Es / 5 * 10 Cm(Kérem, Engedje Meg, Enyhe Hiba Kézi Mérés.) .
☀Könnyű Telepítés : Minden Termék Rendelkezik Egy Kötél.Akkor Tedd Közvetlenül, Ahol Szükség Van Rá, Vagy Használatát Egyéb Módon Díszítik A Teret Szerint A Személyes Stílus.
☀Kiváló Minőség : Vízálló, Hideg Rezisztens, Illetve Az Aszály Ellen.A Termék Fogad El, Nagy Felbontású Tintasugaras Nyomtatási Technológia, Amely Lehetővé Teszi A Nyomtatási Egyre Több Texturált.
☀Rendelkezésre Álló Beltéri, Illetve Kültéri : Ez Egy Egyedi Retro Dekoratív Emléktábla, Amelyet Fel Lehet Használni, Hogy Díszítse A Haza, Iroda, Konyha, Bár, Kert, Hálószoba, Más Helyen Szükség Van.
☀Egyedi, Érdekes Design : Ez Egy Egyedi Ajándék Választás.Tudsz Adni, Hogy A Család, Barátok, Gyerekek, Kollégák. [TERMÉK LEÍRÁSOK] Anyag : Fa Méret : Körülbelül 12,5 * 25 cm / 8 * 12 Cm, Vastagság : 0,5 cm Megjegyzés : Kérjük, hogy Csekély Hiba Kézi Mérés.Kiváló Minőség : Vízálló, Hideg Rezisztens, Illetve Az Aszály Ellen.A Termék Fogad El, Nagy Felbontású Tintasugaras Nyomtatási Technológia, Amely Lehetővé Teszi A Nyomtatási Egyre Több Texturált. [TELEPÍTÉSI UTASÍTÁSOKAT] Könnyű Telepítés : Minden Termék Rendelkezik Egy Kötél.Akkor Tedd Közvetlenül, Ahol Szükség Van Rá, Vagy Használatát Egyéb Módon Díszítik A Teret Szerint A Személyes Stílus. [ALKALMAZANDÓ HELY] Rendelkezésre álló Beltéri, Illetve Kültéri : Ez Egy Egyedi Retro Dekoratív Emléktábla, Amelyet fel Lehet Használni, Hogy Díszítse A Haza, Iroda, Konyha, Bár, Kert, Hálószoba, Más Helyen Szükség van.Egyedi, Érdekes Design : Ez Egy Egyedi Ajándék Választás.Tudsz Adni, Hogy A Család, Barátok, Gyerekek, Kollégák.

A fő tulajdonságok

Vevő választása