Díszítéshez. 0 0.00

0-Artículos
Adók 0.00
Egész szám 0.00
Troy Lee Designs Albek Rövid Távú Utazás Tovább a Könnyű Poggyász táskámban a Rolling Tárcsa Kerekek. A Légitársaság Jóváhagyott.

Troy Lee Designs Albek Rövid Távú Utazás Tovább a Könnyű Poggyász táskámban a Rolling Tárcsa Kerekek. A Légitársaság Jóváhagyott.

HUF 19710.00
 

A megrendeléshez hozzáférhető formában
Összeg

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Folytassa, KÖNNYŰ, tartós, görgős táska öntött alap.Korlátozott Élettartam-Garancia.Csak 7.2 kg.Folytassa, KÖNNYŰ, tartós, görgős táska öntött alap.Korlátozott Élettartam-Garancia.Csak 7.2 kg.SZERVEZZE meg A GEAR 3 belső osztott tároló zsebbel.Könnyű hozzáférés zsebbel. 10 locable cipzár.BŐVÍTHETŐ TÁRHELY : add 8.6 L a kiegészítő tároló Bővítése Cipzár. 44 L/2685 vagy 52 L/3173 cm.CSERÉLHETŐ Albek Izuma kerék szerelvény.Teljesen párnázott építése. 600 D Unalmas Poliészter / 1680 D Ballisztikus. *Megjegyzés; Roller Táskák, nem jogosultak ingyenes szállítás miatt tömeg doboz méretei.Ez a tétel is, hogy nem jogosult további kedvezmények.Tovább jóváhagyott airlines, a Albek Rövid távon egy ultra-sokoldalú, könnyű menj sehova carry-on stílusú táska.Ez a mélynövésű osztott szintű tervezési csomag van elég hely, hogy a csomag egy gyors hétvégi kiruccanás, vagy bontsa ki a zsák a cipzáras oldalsó panel csomag egy egész héten.

A fő tulajdonságok

Vevő választása