Díszítéshez. 0 0.00

0-Artículos
Adók 0.00
Egész szám 0.00
Kutya Kiképző Nyakörv Kutya Nyakörve Távirányítóval, 3 Képzési Mód, Bip, Rezgés, valamint Sokk, Hosszú távú Akár 3280 Méter,

Kutya Kiképző Nyakörv Kutya Nyakörve Távirányítóval, 3 Képzési Mód, Bip, Rezgés, valamint Sokk, Hosszú távú Akár 3280 Méter,

HUF 0.33
 

A megrendeléshez hozzáférhető formában
Összeg

[3 KÉPZÉSI MÓD] : A kutya kiképző nyakörv, kínál, 3 külön képzési mód, bip, rezgés, valamint sokk, segíteni a kutyának, hogy alkalmazkodni kell a parancsokat, illetve megfelelő bosszantó viselkedést, mint ugat, harapás, rágás, majd ásni. [Vízálló Gallér] : Vízálló kivitel, nem esik az eső, vagy a hó, amikor kiment. [Távvezérlő] : Intelligens távirányító azt mutatja, hogy a tervezők a hullám gondosan figyelembe, folyamatos újítások. [Hosszú ellenőrző távolság] : A vezérlő távolság messze, szuper erős, penetráció, nem interferenciát, illetve a távirányító vételi távolság a laboratóriumi elérheti az 1000 métert.Kivájja a falak, ajtók, fa, stb., irány nélküli korlátozások, alkalmas különböző. [Hosszú akkumulátor élettartam] : 2 óra töltés használható 120 napig egy töltéssel.Hosszú akkumulátor élettartam távirányító 300m Ah lítium elem, a címzett 650m Ah lítium akkumulátor hatékony garanciák hosszú élettartamú akkumulátor-élettartam, megakadályozza a hívások, nem zavaró az emberek. [3 KÉPZÉSI MÓD] : A kutya kiképző nyakörv, kínál, 3 külön képzési mód, bip, rezgés, valamint sokk, segíteni a kutyának, hogy alkalmazkodni kell a parancsokat, illetve megfelelő bosszantó viselkedést, mint ugat, harapás, rágás, majd ásni. [Vízálló Gallér] : Vízálló kivitel, nem esik az eső, vagy a hó, amikor kiment. [Távvezérlő] : Intelligens távirányító azt mutatja, hogy a tervezők a hullám gondosan figyelembe, folyamatos újítások. [Hosszú ellenőrző távolság] : A vezérlő távolság messze, szuper erős, penetráció, nem interferenciát, illetve a távirányító vételi távolság a laboratóriumi elérheti az 1000 métert.Kivájja a falak, ajtók, fa, stb., irány nélküli korlátozások, alkalmas különböző. [Hosszú akkumulátor élettartam] : 2 óra töltés használható 120 napig egy töltéssel.Hosszú akkumulátor élettartam távirányító 300m Ah lítium elem, a címzett 650m Ah lítium akkumulátor hatékony garanciák hosszú élettartamú akkumulátor-élettartam, megakadályozza a hívások, nem zavaró az emberek.Specifikáció : [Mode] Független rezgés/hang/áramütés[Vízálló] Vevő IPx7 Úszás Osztályos[Control távolság] Távolság 600 méter[Akkumulátor kapacitás] Akkumulátor 300 Mah[Control a száma, nyakörvek] 2 kutya lehet trained Box : ●1*távirányító●1* Kutya nyakörve receiver1. Kezdje a legalacsonyabb sebességfokozatban, majd fokozatosan állítsa be, hogy a gear, hogy a kutya fél.A figyelmeztető hang rögzítve van, nem lehet be van kapcsolva vagy down2. Elektromos sokk büntetés, intézkedés, valamint a vibráció, valamint figyelmeztető hang emlékeztető funkció.3. Az elején használni, ajánlott, hogy a tulajdonos a vonat, valamint a kényelem a kutya hatékonyan meg lehet used Food támogatott képzés, így a kutyák megértik majd szokni, de a hatás eléréséhez gyorsabb.

A fő tulajdonságok

[Mode] Independent vibration/sound/electric shock:
[Waterproof] Receiver IPx7 Swimming Grade:
[Control distance] Distance 600 meters:
[Battery capacity] Battery 300Mah:
[Control the number of collars] 2 dogs can be trained:
Box:
●1*remote control:
●1* Dog shock collar receiver:
1. Start from the lowest gear and gradually adjust to the gear that the dog is afraid of. The warning sound is fixed and cannot be turned up or down:
2. Electric shock is a punishment measure, and vibration and warning sound are reminder functions.:
3. At the beginning of use, it is recommended that the owner train and comfort the dog effectively, and it can be usedFood-assisted training, so that dogs can understand and get used to it, and achieve the effect faster. :

Vevő választása