Díszítéshez. 0 0.00

0-Artículos
Adók 0.00
Egész szám 0.00
PARCJ Kémény Rajongó, 60W/80W 7 Levelek Kémény, Füst Kiüritők Okozta Tervezet Rajongó, Kandalló Elszívó Ventilátor, Füstgáz

PARCJ Kémény Rajongó, 60W/80W 7 Levelek Kémény, Füst Kiüritők Okozta Tervezet Rajongó, Kandalló Elszívó Ventilátor, Füstgáz

HUF 1.33
 

A megrendeléshez hozzáférhető formában
Összeg

Elektromos Tervezet Indukáló Ventilátor Segítség Kipufogó Kandallók, Pizza Kemence, fatüzeléses, 60 W/80 W Kémény Ventilátor Kürtő Átmérő 14-18 cm.Nagyon alkalmas kémény tartozékok.A kémény okozta tervezet rajongó generál szívó, valamint serkenti a gyors folyás a füst, hogy megakadályozzák a füst, hogy nem tud kilépni a füstgáz simán miatt a rossz kémény.Ez a fajta Okozta Tervezet Ventilátor Használt Háztartási Kémény /Kandalló , valamint a kimeneti Hőmérséklet Nem Haladhatja meg a 80 Fok.Az Indukált Tervezet Rajongója Legyen Több, Mint 6 Méterre a Tűz Forrása.Ellenkező esetben az Indukált Tervezet Ventilátor Égett.Könnyen telepíthető, nagyon csendes, alkalmas a legtöbb típusú kémények, valamint nem igényel szakmai technikusok telepíteni.Nem csak a füst gyorsan lemerült, de ez is kiváló teljesítményt.Az üzemi feszültség a termék 220 V( 110 V-120 V feszültség, mi lesz szerelve egy feszültség átalakító), valamint a kémény okozta tervezet rajongó által használt elhagyja a két végét a drót a kapcsolat, hogy a hatalom forrása.Oldja meg a Füst Problems Electric Tervezet Indukáló Ventilátor Segítség Kipufogó Kandallók, Pizza, Sütők, Fa Stoves The a legtöbb széles körben használt, illetve felismert füst kiüritők a füstmentesítő rendszerek.Köszönöm, hogy a klasszikus rendszer, ideális egyensúlyt elérni között könnyű telepítés, biztonságos használata, köszönhetően a kiváló minőségű, míg a következő a legszigorúbb paraméterek Európai tanúsítási.Specifikáció : Feszültség : 220 V ( Americas 110 V-120 V feszültség, mi lesz szerelve egy feszültség átalakító) Teljesítmény;60 W/80 WColor : kép color Note1. Hazai kémény fogad el okozta tervezet ventilátor, valamint a kimeneti hőmérséklet nem haladhatja meg a 60 fokot.Ellenkező esetben az indukált tervezet rajongó lesz sérült.Telepítse a hálózati kábelt legalább 0,5 tér réz wire2. Amikor telepítése vagy eltávolítása, kérjük, kapcsolja ki a főkapcsolót, hogy elkerülje az áramütést.3. A felület a füst kiüritők kell rögzíteni a vízálló szigetelő szalag.4. A telepítés a felület a kémény keménynek kell lennie, hogy a felület kell szorosan integrált, a kémény, hogy a legjobb hatást.5. Amikor az indukált tervezet ventilátor leáll, figyelmet kell fordítani arra, hogy a backflow füstöt okozó füst kialakulni.6. A füst kiüritők kerül a kémény.A füst a szagelszívó lehet több, mint 6 méterre a tűz forrása, ellenkező esetben az indukált tervezet ventilátor égett.A hőmérséklet a kémény nem éget a hőszigetelő réteg a tápkábelt.Csomag Included1 *Indukált tervezet rajongó.

A fő tulajdonságok

Voltage:
220V ( Americas 110V-120V voltage, we will be equipped with a voltage converter)
Power;60W/80W:
Color:
picture color
Note:
1. Domestic chimney adopts induced draft fan, and the outlet temperature should not exceed 60 degrees. Otherwise, the induced draft fan will be damaged. Install the power cord at least 0.5 square copper wire:
2. When installing or removing, please turn off the power switch to avoid electric shock.:
3. The interface with the smoke evacuator must be fixed with waterproof insulating tape.:
4. The installation at the interface with the chimney must be firm, and the interface must be closely integrated with the chimney to get the best effect.:
5. When the induced draft fan stops working, attention should be paid to the backflow of smoke causing smoke to emerge.:
6. The smoke evacuator is placed on the chimney. The smoke exhauster must be more than 6 meters away from the fire source, otherwise the induced draft fan will be burned. The temperature of the chimney cannot burn the insulation layer of the power cord.:
Package Included:
1 *Induced draft fan :

Vevő választása